Avatar

Overvej at opret bruger
guest

sp_LogInOut Log ind sp_Registration Opret profil

Opret profil | Mistet adgangskode?
Avanceret søgning

— Forum omfang —
— Match —

— Forum indstillinger —

Minimum søgeordlængde er 3 karakterer - maksimal længde på søgeord er 84 tegn

sp_TopicIcon
At være uvenner med sin bank
5. marts 2013
20:56
Avatar
Agnethe
Medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 3
Medlem siden:
5. marts 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg har lige skiftet bank, i januar og har allerede oplevet, efter kun godt 3 mdr.,at de er løbet fra deres løfte om netbank, fordi jeg er RKI- registreret. Det til trods, for at det tilsyneladende ikke var noget problem, da jeg blev oprettet som kunde hos dem og till trods for at jeg i februar var inde med den underskrevne aftale.

Jeg synes, det er fair nok, at jeg "kun" kan få et debetkort og adgang til netbank, men det vil jeg så til gengæld meget gerne have, så jeg kan overholde mine betalingsaftaler med mine kreditorer, uden at skulle betale 50,- for individuelle bankoverførsler, men jeg synes ikke, det er i orden, at de uden videre negligerer de aftaler, jeg har indgået med dem og at jeg bliver behandlet som en  paria, som ikke bliver tilbudt rådgivning, hvad de ellers slår på i deres markedsføring .

Jeg er trods alt stadig et ligeværdigt medlem af det danske samfund og en glad skatteyder og ikke et andenrangs RKI-registreret væsen  :-/

25. april 2013
21:58
Avatar
wiilsboll
Medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 9
Medlem siden:
6. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej

Uden at jeg ved noget om det, tror jeg ikke der skulle være nogle problemer i at få netbank selvom man står i RKI, hvis man har kontokort, som ikke kan overtrækkes og ikke har kassekredit på de andre konti(budgetkontoen) så kan man jo kun bruge, hvad der står og ikke pludselig skylde dem en masse penge. Der vil også være mulighed for at gøre evt. budgetkontoen til at man kun kan se posteringer, men ikke kan overføre penge gennem netbanken, så man skal skrive til banken, hvis man har en ekstra regning som skal tilføjes.

Jeg ville tage kontakt til banken og høre hvor netbanken bliver af, det kan jo være det er rådgiveren, som har sjusket og er langsom med at få trykket på tasterne 🙂

23. marts 2017
16:31
Avatar
mortenvermund
Nyt medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 2
Medlem siden:
23. marts 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

Bliver du registreret i RKI vil det bl.a. betyde at; du ikke kan skifte bank, at din bank vil lukke dine kreditkort og måske opsige dine lån, du vil ikke kunne leje ting, dine benzinkort og andre betalingskort bliver lukket og du vil blive blacklistet hos alle der benytter kreditvurdering.

Morten Vermund - Lånesider.dk

15. september 2017
10:13
Avatar
erikascheid
France
Medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 12
Medlem siden:
15. september 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

Til din opmærksomhed
Mere bekymring for dine økonomiske problemer. Vi er en privat sammenslutning af lån af penge, der er registreret hos staten. Vi tilbyder lån over hele verden for at hjælpe dem, der ønsker at forbedre deres økonomiske situation. Du kan modtage lånet i størrelsesordenen 5.000 euro - 10.000.000 euro til en lav rente på 3% om året med en tilbagebetalingstid, der varierer afhængigt af lånebeløbet.

kontaktperson:
Email: [email protected]
WhatsApp: +33644676359

Forum tidszone: Europe/Copenhagen

Fleste brugere online samtidigt: 26

Online nu:
5 Gæst(er)

Nuværende på denne side:
1 Gæst(er)

Mest aktive medlemmer:

Thinktwice: 113

Peter Z: 41

elaisa: 18

M11: 17

Karen: 12

erikascheid: 12

TGV: 12

Madhuri: 10

Sven: 9

Odense: 9

Medlem statistik:

Gæste bidragsydere: 0

Medlemmer: 719

Moderatorer: 1

Administratorer: 1

Forum statistik:

Grupper: 1

Fora: 4

Antal indlæg: 172

Svar: 630

De 10 nyeste medlemmer:

extenguyrounke, baidoubtlandwusscess, AreviepleTear, MduUyyqbix, Marshallgbc, bbzJaica, SintezpAlata, itasaura, Brucenub, Alexjix

Moderatorer: Jamie: 46

Administratorer: Berthel: 16