Avatar

Overvej at opret bruger
guest

sp_LogInOut Log ind sp_Registration Opret profil

Opret profil | Mistet adgangskode?
Avanceret søgning

— Forum omfang —
— Match —

— Forum indstillinger —

Minimum søgeordlængde er 3 karakterer - maksimal længde på søgeord er 84 tegn

sp_TopicIcon
Møde med pantefogeden
3. januar 2014
00:50
Avatar
MMM
Nyt medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 1
Medlem siden:
3. januar 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
Jeg har et møde med pantefogeden hos Skat snart, hvor de gerne vil have mig til at skrive under at jeg erkender den pågældende gæld og evt. tage udlæg i min dagpenge (jeg har ingenting af værdi). 
 
Pga. personlige problemer (eks-kærester og et barn) og udfordringer med min boligsituation modtog jeg ikke det famøse brev om at skrive under på gældens erkendelse i juli 2012. Her i december kom de så på besøg hos min eks-kæreste som jeg havde min adresse hos. De kunne ikke komme ind og jeg har efterfølgende lavet ovenstående aftale. 
 
Jeg har nu kigget alle mine papirer og kan konstatere, at:
 
1) Gældens størrelse er massiv overdrevet.
2) Jeg har mistanke om, at nogle af gældstyper er endda forældet.
3) At der er gået over 1,5 år fra, at brevet blev sendt ud i 2012 til at de kom og bankede på døren. Er det ikke i sig selv en forældelse.
4) Flere af institutioner som står for gælden kan ikke dokumentere for div. gæld. En af dem har sågar skriftligt erkendt det. 
5) Når der har lavet modregning i for meget skat har de valgt at servicere de "ikke rentebærende" gæld fremfor at servicere de rentebærende gæld med det resultat, at gælden vokser hurtigere.
 
Til mødet har jeg på fornemmelsen, at de vil presse mig til at skrive under på erkendelsen af gælden og tvinge mig til alle mulige ting. 
 
Mine spørgsmål går ud på følgende: Skal jeg allerede inden mødet meddele dem, at jeg ikke erkender gælden og har mistanke om gældens størrelse? Hvad kommer til at ske hvis jeg gør det? Hvad bliver det mest sandsynlige resultat af mødet?
 
Pft. og Mvh
 
MMM

 

5. januar 2014
21:50
Avatar
Thinktwice
Super Medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 113
Medlem siden:
5. maj 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

hej mmm

Jeg vil gerne give dig et uddybende svar, så jeg skal lige høre, hvornår du skal til møde hos skat?? skriver mere uddybende i starten af ugen..

 

mvh

 

peder

13. januar 2014
12:58
Avatar
Thinktwice
Super Medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 113
Medlem siden:
5. maj 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

hey 

 

Du skal bare tage til mødet, du behøves ikke at meddele før mødet, at du ikke vil underskrive eller erkende dig gælden. HVIS du underskriver, vedkender du dig juridisk gældens størrelse, også kan du efterfølgende ikke gøre så meget, med mindre du vil køre en ret så omkostnings fuld retssag. 

Hvis du ikke skriver under, hvilket du er i din fulde ret til, så vil du blive indkaldt i fogedretten, hvorpå retten vil tage stilling til, hvad du har råd til at betale. Hvis du har dokumenter hvorpå tidligere virksomheder, skriftlig har skrevet til dig, at din gæld ikke længere eksistere, skal du medbringe det.

 

Du skal naturligvis, også finde ud af om din gamle gæld stadig eksistere hos virksomhederne. Ring til dem, og bed dem sende en kopi af de oprindelige glædespapier. Skal dog sige, at hvis du vi betalingsservice har betal til en virksomhed, altså afdrag, vil fogedretten sandsynligvis, tolke det sådan, at du har vedkendt dig gæld til den virksomhed som du afdrager til.

Hvad angår om gæld er forældet..  http://gaeld.taenk.dk/gode-raa.....oraeldelse kan du læse reglerne her.

 

mvh Peder

Forum tidszone: Europe/Copenhagen

Fleste brugere online samtidigt: 26

Online nu:
3 Gæst(er)

Nuværende på denne side:
1 Gæst(er)

Mest aktive medlemmer:

Thinktwice: 113

Peter Z: 41

elaisa: 18

M11: 17

Karen: 12

erikascheid: 12

TGV: 12

Madhuri: 10

Sven: 9

densindsyge: 9

Medlem statistik:

Gæste bidragsydere: 0

Medlemmer: 629

Moderatorer: 1

Administratorer: 1

Forum statistik:

Grupper: 1

Fora: 4

Antal indlæg: 168

Svar: 616

De 10 nyeste medlemmer:

primbanks, valeriefp18, etqnivafitln, uzawoaezequh, Universalppq, maykj4, Arnottxeb, Bluetoothxwn, abejasipojuhu, bvodabm

Moderatorer: Jamie: 46

Administratorer: Berthel: 16