Avatar

Overvej at opret bruger
guest

sp_LogInOut Log ind sp_Registration Opret profil

Opret profil | Mistet adgangskode?
Avanceret søgning

— Forum omfang —
— Match —

— Forum indstillinger —

Minimum søgeordlængde er 3 karakterer - maksimal længde på søgeord er 84 tegn

sp_TopicIcon
Når kreditor selv inddriver gæld
23. oktober 2012
13:46
Avatar
frinu
Nyt medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 2
Medlem siden:
23. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg vil høre om nogen ved, hvorvidt min gæld til en privatudlejer kan være ophævet nu, da kreditor trods det at gælden har været i fogedretten og derved gennem advokat, selv er mødt op på min adresse, sparket på min dør og råbt og hånet mig, og har bedt om sine penge. Kan kreditor nu have tabt sin ret til pengene ?

 

Hilsner

Frinu

23. oktober 2012
14:04
Avatar
mimaq
Medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 3
Medlem siden:
23. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Det han gør er ulovligt...  og når det er igennem advokat/fogedretten skal alt betaling gå igennem advokaten til din udlejer..  Jeg ville for det første kontakte den advokat som har sagen og fortælle om hendelsen og genere personen dig igen ville jeg gå til politiet.. 

Men retten til de penge som du skylder ham har han stadig, det har han jo fogedrettens dom for..   Så gælden slipper du desværre ikke for..  

23. oktober 2012
14:53
Avatar
frinu
Nyt medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 2
Medlem siden:
23. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Tak for svar mimaq ... Jeg har kontaktet kreditors advokat, og de siger bare at det var noget kedeligt noget og det har kreditor ikke lov til. advokat har senere så sagt at det kunne være en mulighed for mig at henvende mig til politiet hvis det sker igen.

Jeg bliver bare rigtig gammeldags forbandet på at kreditor velvidende om at det er forkert skal have lov at slippe med et "fy det må du ikke" når jeg skal betale ham nogle penge som han rent faktisk aldrig nogenssinde skulle have haft, men det er en anden sag... han er en af de udlejere der lejer faldefærdige lejligheder ud og snupper indskud samt ekstra pålæg af udgifter for istandsættelse... en rigtig bolighaj ... øv ! 60.000 skal jeg betale ham som han har svindlet sig til  dobbelt øv ! han kan få 100,- om måneden !  

3. november 2012
11:33
Avatar
M11
Medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 17
Medlem siden:
6. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej

Mht. boligdelen kan du jo pudse en advokat på ham, hvis du kan bevise, at du har betalt for meget i husleje og han uretmæssigt har trukket i dit indskud. Ved ikke hvor længe siden det fandt sted, men der er vel nok en frist for indsigelser mv. Mener at LLO - også efter episoderne - er søde til at hjælpe med den slags. Og så meld dog idioten til politiet for trusler, dårlig inkassoskik, krænkelse af privatlivets fred og hærværk.

1. december 2012
23:51
Avatar
elaisa
Medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 18
Medlem siden:
18. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

hej 

 

Det er bestemt ikke noget du skal finde dig i. Jeg ville som du allerede er blevet rådet til, kontakte LLO og så ville jeg ringe til fogedretten og forelægge dem problemet. De er faktisk utrolige rare at tale med, når vi taler pænt til dem. Ved godt de inddriver gæld, men deres formål er altså også, at det foregår ordentlig, retfærdigt og efter loven. Den her opførsel er bestemt i strid med gældende regler, udlejer burde have polititilhold. 

Forum tidszone: Europe/Copenhagen

Fleste brugere online samtidigt: 26

Online nu:
3 Gæst(er)

Nuværende på denne side:
1 Gæst(er)

Mest aktive medlemmer:

Thinktwice: 113

Peter Z: 41

elaisa: 18

M11: 17

Karen: 12

erikascheid: 12

TGV: 12

Madhuri: 10

Sven: 9

densindsyge: 9

Medlem statistik:

Gæste bidragsydere: 0

Medlemmer: 629

Moderatorer: 1

Administratorer: 1

Forum statistik:

Grupper: 1

Fora: 4

Antal indlæg: 168

Svar: 616

De 10 nyeste medlemmer:

primbanks, valeriefp18, etqnivafitln, uzawoaezequh, Universalppq, maykj4, Arnottxeb, Bluetoothxwn, abejasipojuhu, bvodabm

Moderatorer: Jamie: 46

Administratorer: Berthel: 16