Avatar

Overvej at opret bruger
guest

sp_LogInOut Log ind sp_Registration Opret profil

Opret profil | Mistet adgangskode?
Avanceret søgning

— Forum omfang —
— Match —

— Forum indstillinger —

Minimum søgeordlængde er 3 karakterer - maksimal længde på søgeord er 84 tegn

sp_TopicIcon
Tvangsaktion og gældsbrev
6. januar 2014
10:46
Avatar
Flemming
Nyt medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 1
Medlem siden:
6. januar 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi håber du kan hjælpe om omkring nogle spørgsmål vi har efter endt tvangsauktion.

Vi har d. 03.01.2014 modtaget brev fra BRFkredit, med opgørelse over BRFkredits tab efter endt tvangsaktion d.03.12.2013. Det er jo et tab som vi skal dække. Med opgørelsen følger et gældsbrev, som de gerne vil have at vi underskriver, og at vi dermed anderkender at vi skylder BRFkredit 1.127.001 kr. Vi har ingen problemer med at skulle underskrive at vi anderkender denne gæld. Problemet er, at de gerne vil have at vi afvikler gælden med 1000 kr. om måneden frem til d. 01.02.2015, hvorefter gældsbrevet forfalder til indfrielse. Vi har desværre ikke mulighed for at betale de 1000 kr. pr. måned frem til 01.02.2015, da vi er gået personlig konkurs, hvis man kan sige det sådan. Vi er begge sygemeldt på sygedagpenge, og vil snart overgå til kontanthjælpsydelse. Vi har umiddelbart intet håb om fremtidigt arbejde, da det er sygdom der vil påvirke os resten af livet.

Udover dette punkt, som gør at vi ikke kan underskrive gældsbrevet, er der også et andet punkt som gør at vi ikke rigtig kan se hvordan vi skal kunne underskrive dette gældsbrev, og det gælder dette som er skrevet ordret fra gældsbrevet:

”Misligholdelse:

Hvis ydelsen ikke er betalt 8 dage efter forfaldsdag, kan BRFkredit kræve hele gælden 1.127.001 kr., fratrukket betalt afdrag indfriet. Dette gælder også hvis jeg/vi afgår ved døden, anmelder betalingsstandsning/gældssanering, eller mit/vores bo tages under behandling i henhold til konkurs- eller skiftelovens regler.”

Det er dette afsnit i gældsbrevet vi undrer os over. Vi skal vel ikke skrive under på at vi ikke kan søge gældssanering? Eller rettere, at hele beløbet skal betales, selv om vi søger gældssanering, så er det jo ikke gældssanering?

SÅ hvad gør vi nu? Vi håber du kan hjælpe os.

Mvh. Flemming

9. januar 2014
18:35
Avatar
densindsyge
Medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 9
Medlem siden:
11. april 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Enten lader i være med at skrive under, det gør jo ingen forskel for jer om der kommer lidt ekstra omkostninger på pga BRF skal tage det i retten, i kan jo ikke betale noget alligevel, eller også informere i BRF kredit om at der er noget ting i ikke vil acceptere og så kan i eventuelt overstrege disse passager ligesom som i streger de 1000 kr ud og erstatter med et nul. Generelt indeholder et forlig/gældserkendelse ingen fordel for jer, så overvej om det er værd at skrive under, de ekstra omkostninger der kommer ved at lade det gå i retten gør det jo bare bare mere sandsynligt i aldrig kommer til at betale og stiller jer derfor faktisk bedre skulle i opfylde betingelserne for en gældssanering i fremtiden. 

Forum tidszone: Europe/Copenhagen

Fleste brugere online samtidigt: 26

Online nu:
2 Gæst(er)

Nuværende på denne side:
1 Gæst(er)

Mest aktive medlemmer:

Thinktwice: 113

Peter Z: 41

elaisa: 18

M11: 17

Karen: 12

erikascheid: 12

TGV: 12

Madhuri: 10

Sven: 9

densindsyge: 9

Medlem statistik:

Gæste bidragsydere: 0

Medlemmer: 629

Moderatorer: 1

Administratorer: 1

Forum statistik:

Grupper: 1

Fora: 4

Antal indlæg: 168

Svar: 616

De 10 nyeste medlemmer:

primbanks, valeriefp18, etqnivafitln, uzawoaezequh, Universalppq, maykj4, Arnottxeb, Bluetoothxwn, abejasipojuhu, bvodabm

Moderatorer: Jamie: 46

Administratorer: Berthel: 16