Avatar

Overvej at opret bruger
guest

sp_LogInOut Log ind sp_Registration Opret profil

Opret profil | Mistet adgangskode?
Avanceret søgning

— Forum omfang —
— Match —

— Forum indstillinger —

Minimum søgeordlængde er 3 karakterer - maksimal længde på søgeord er 84 tegn

sp_TopicIcon
Tvangsauktion
8. februar 2013
16:33
Avatar
M
Nyt medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 1
Medlem siden:
8. februar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej,

Jeg ejer et hus med min eks, som bor i huset. Huset har været til salg i flere år og prisen er sat ned af flere omgange. Desværre er det ikke solgt endnu. I starten modarbejdede min eks. salget. Ville f.eks. ikke lade det komme med til åbenthusarrangementer osv. Fogedretten vil ikke hjælpe, da der kun er et aktiv nemlig huset og resten er delt. Min eks betaler udgifterne til huset. Jeg kan blot ikke komme videre, da jeg er bundet til de lån der er i huset. Min eks ønsker ikke at overtage huset selvom han formentlig vil blive godkendt til det. Vi skylder ialt. 1,850.000 i huset ca. inkl. en boligkredit på 100.000kr. Jeg har fået oplyst, at jeg kan via fogedretten lade det gå på frivillig auktion. Jeg forstår det som, at på frivillig auktion kan man undlade at sælge medmindre buddet er Ok. Hvad hvis det nu sælges til langt under det vi skylder? deles restgælden så op? Hvad nu hvis det sælges til en million? har vi så hver en restgæld på 425.000kr? Jeg har svært ved at se fordelen ved at lade huset gå på tvang..på den anden side er jeg også træt af at være bundet i det. Har man mon herinde et bud på, hvordan jeg kan komme ud af det med mindst mulig gæld? De 4 forskellige advokater jeg har haft på sagen har intet udrettet til dags dato. De kan ikke tvinge min eks til at overtage huset og jeg kan ikke smide ham ud af det og selv bo i det osv..jeg har desværre ikke råd til at sidde i det alene. Jeg har sagt, at han kan overtage det gratis uden jeg får noget, men blot kommer ud af det. Han er ligeglad. Jeg betaler til renterne på boligkreditten. Ser frem til jeres svar.

19. februar 2013
16:57
Avatar
wiilsboll
Medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 9
Medlem siden:
6. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej

Jeg gik fra min ex for godt 2 år siden, da havde vi også et fælles hus (som heldigvis er blevet solgt forrige sommer). Jeg kan ikke lige se om du stadig betaler til huset, men jeg har lidt info fra mit forløb. Jeg var oppe ved en advokat - sådan en som yder gratis rådgivning i kommunen (Odense), han sagde at da jeg var fraflyttet huset kunne jeg faktisk kræve husleje for min del af huset, dvs. at jeg kunne kræve ½ husleje i forhold til en anden tilsvarende bolig i området, for mig kunne det have været 3500,-/mdr. jeg kunne inddrage (husk det skal indberettes til skat), vi delte på det tidspunkt omkostningerne på huset (afdrag på gæld, ejendomsskat, husforsikring og de andre ting, som man ikke kan undvære i forbindelse med et hus) resten havde han overtaget udgifterne på.

Jeg ved intet omkring det at sætte huset på frivillig auktion, så det vil jeg ikke komme ind på.

Vores hus blev solgt med et tab på 130.000,-. Det blev så lagt om til et forbrugslån som står i begge vores navne, da banken ikke vil dele det op uden at min ex får en kautionist på sin del, og det vil han ikke (jeg ved ikke om han ikke kan, men siger at han ikke vil). Vi vil derfor fortsat være bundet til hinanden økonomisk i forbindelse af det her lån, indtil det er tilbagebetalt eller han ændre mening. Grunden til det er lavet om til et forbrugslån er at vi ikke kan stille sikkerhed for lånet. Banken er bedre sikret for lånet når vi hæfter for hinanden, så hvis han ikke betaler risikere jeg at hæfte for hans del også, desværre...

Jeg ved ikke lige hvordan man kan komme videre i din situation, men håber da for dig at han kommer til fornuft og I får en løsning på det. Det er rigtig træls at være bundet til en økonomisk, når man ikke kan sammen.

Forum tidszone: Europe/Copenhagen

Fleste brugere online samtidigt: 26

Online nu:
2 Gæst(er)

Nuværende på denne side:
1 Gæst(er)

Mest aktive medlemmer:

Thinktwice: 113

Peter Z: 41

elaisa: 18

M11: 17

Karen: 12

erikascheid: 12

TGV: 12

Madhuri: 10

Sven: 9

Odense: 9

Medlem statistik:

Gæste bidragsydere: 0

Medlemmer: 693

Moderatorer: 1

Administratorer: 1

Forum statistik:

Grupper: 1

Fora: 4

Antal indlæg: 171

Svar: 626

De 10 nyeste medlemmer:

yvettept3, billup18, Ostinedips, valariekv18, ninaow3, colleenkt3, rardWal, Telecasterdzo, Olganedips, Sightpcx

Moderatorer: Jamie: 46

Administratorer: Berthel: 16