Avatar

Overvej at opret bruger
guest

sp_LogInOut Log ind sp_Registration Opret profil

Opret profil | Mistet adgangskode?
Avanceret søgning

— Forum omfang —
— Match —

— Forum indstillinger —

Minimum søgeordlængde er 3 karakterer - maksimal længde på søgeord er 84 tegn

sp_TopicIcon
Når intet synes at vil lykkes.
12. august 2013
12:53
Avatar
Tayanita
Medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 6
Medlem siden:
30. juli 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg ved ikke helt hvor jeg skal begynde henne, men jeg har virkelig brug for nogle andre øjne på min situation, da jeg for tiden ikke ved hvad jeg skal gøre. Min økonomi er et stort kaos, og jeg er virkelig flov over det, og ked af det pga. det er nået til der hvor det er. Jeg har svært ved at falde i søvn om aftenen, og jeg tænker på det stort set hver dag, selvom jeg prøver på at lade være.

Jeg er 31 år, og hele mit liv har jeg formået at få rodet mig ud i gæld. Mine forældre har tit hjulpet mig ud, hvilket de også gør lige nu, og i år kan jeg bare mærke at nu er det simpelthen nok. Jeg er træt, og jeg orker ikke det her kaos mere, og ønsker heller ikke at det skal gå udover mine forældre længere.

I november sidste år var jeg nødt til at komme på kontanthjælp. Pga. at jeg igen gik ned med stress valgte jeg at trække stikket helt ud, for at finde årsagen til denne evige stress. Da jeg ikke har haft råd til at betale til en A-kasse, var kontanthjælp den eneste mulighed. Her i foråret gjorde kommunen så brug af mit frikort, hvilket overraskede mig, men naiv som jeg til tider er på det område, gjorde jeg ikke noget ved det. Jeg fik betalt lidt ekstra af på de forskellige steder jeg skylder hen. Jeg har et lille fritidsjob, som jeg gerne må have ved siden af kontanthjælpen. Dog er det ikke noget jeg bliver rig på, da alt bliver modregnet, men det er rart at have noget at lave. Desværre så brugte min chef frikort i en måned, hvilket resulterede i at alt mit fradrag er brugt op, og at jeg skal betale fuld skat resten af året. Dette betyder at jeg kun vil få 6300kr udbetalt, og da mine udgifter løber op i 5800kr i alt kan det slet ikke hænge sammen. Det kom som en virkelig grim overraskelse, da jeg endelige troede at nu var der ved at være styr på tingene, og bang, så får man lige en lussing på størrelse med klør 5. Sådan har det altid været. Når jeg synes det går godt, så kommer der noget og vælter det hele, og det er denne cirkel som jeg bare ikke orker mere.

På det seneste er jeg ikke på særlig god fod med min bankrådgiver. Der er ikke noget hjælp at hente, og når jeg har spurgt om et økonomi møde eller lignende, har jeg fået af vide, at det skal jeg selv klare. Som min situation er nu, er der ingen banker der vil have mig og min økonomi, og jeg føler mig virkelig diskrimineret. Jeg har jo ikke selv valgt at komme på kontanthjælp, og jeg aner ikke mine levende råd for det næste år. Jeg har kontakt til gældsrådgivningen som er i gang med at hjælpe med at få henstillet mine betalinger resten af dette år, indtil jeg får normal udbetaling igen fra det nye år. Jeg er SÅ træt af, at jeg igen er nødt til at spørge mine forældre om hjælp, og jeg troede at det nu var ved at være enden på den situation, men åbenbart ikke.

Jeg har ryddet op i min lejlighed og har fundet en masse ting som jeg har sat til salg, men der har ikke været noget held endnu. Jeg går og venter på svar angående en revaliderings ansøgning, da jeg gerne vil have færdiggjort min uddannelse. Dette har min sagsbehandler rådet mig til, og det er også det jeg helst vil, så jeg i sidste ende kan få mig et godt job. Sådan som min bank har været de sidste par år, har jeg virkelig lyst til, at når det forhåbentlig vender og går godt, så skifte bank, og sige: Sådan går det, når man er uvillig til at hjælpe når der virkelig er behov for det. Farvel og tak!

 

Jeg bor så billigt som overhovedet muligt, og har det billigste tlf abonnement, men pga. betaling til bank, D.E.R og SU løber det hele op. 🙁 Har I nogle råd I vil dele ud af til en i min situation?

13. august 2013
19:44
Avatar
Thinktwice
Super Medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 113
Medlem siden:
5. maj 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej

 

Jeg kender ikke din tidligere forløb ang. det at stifte gæld, men jeg syntes sådan som du fortæller din historie her, syntes jeg bestemt at du er på vej det rigtige sted hen. Du har stress, hvilket man ikke skal spøge med, men det lyder super at, du har et job ved siden af kontanthjælpen..

Du har valgt at kontakte gældsrådgivningen, er også en god ting, og super at de kan hjælpe dig, måske de også kan få skåret noget af din gæld hos dine kreditorer. Ved godt det ikke er en nem situation du er i, men du er nødsaget til at holde fast, selvom det er hårdt, også selvom du skal spørge dine forældre igen om hjælp.. det vigtigste er at du kan se et lille lys for enden af tunnelen, og at hvis du får din revalidering, ser det jo lysere ud, ikke?

 

har du mulighed for at arbejde del tid, eller er det stadig for meget? og hvis du har kronisk stress, har du jo mulighed for at søge flexjob..

 

Mvh

Peder 

14. august 2013
14:01
Avatar
Tayanita
Medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 6
Medlem siden:
30. juli 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej Peder.

 

Mange tak for dit svar. Det som jeg virkelig godt kunne tænke mig er en bank der kan hjælpe mig med at få samlet gælden, så jeg kun skal betale 1 sted hen. Men de gange jeg har prøvet at ringe rundt, så spørger de altid til min SU gæld, som ikke er relevant lige pt. og når de hører hvilken størrelse den er på, så takker de nej. Hvorfor afviser de på det grundlag? Ja, selvfølgelig har de også afvist pga. at jeg er på kontanthjælp.

Min gæld ser således ud:

Banken: 30500kr

DER 6500kr

DER 1200kr

SU ( denne skal jeg betale af på fordi der var en måned jeg (ifølge dem) fik for meget. 2000kr

Ferratum 5000kr

 

Tror I der er en meget flink bank derude et sted, som vil hjælpe mig med at overskueliggøre ovenstående? (Hvis I ved hvad jeg mener?)

 

Jeg ved ikke om jeg er i stand til at arbejde del tid. I Januar var jeg i 4 ugers aktivering på fuldtid, og det kunne jeg ikke holde til. Der gik det galt igen med svimmelhed og stress.

14. august 2013
16:14
Avatar
Tayanita
Medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 6
Medlem siden:
30. juli 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg glemte lige at svare på to af dine spørgsmål 🙂 Jo, hvis jeg får revalidering vil det helt klart se lysere ud. Jeg har i år fået konstateret Add, som er noget af årsagen til det stress jeg har oplevet i mit liv. Det er bl.a. på den baggrund, at min sagsbehandler rådede mig til at søge det. Men jeg er også nødt til det, for det eneste jeg har fået færdiggjort af uddannelser er en HF og en HG, og det kan jeg ikke bruge til så meget desværre. Jeg har været i gang med flere andre, men pga. stress har jeg været nødt til at afbryde dem. Behandlingen jeg er i mht. Add lige nu ser ud til at virke - Jeg skal bare have ro på det økonomiske område, så jeg fuldt ud kan koncentrere mig, når jeg forhåbentlig kommer tilbage på mit oprindelige drømmestudie. 🙂

 

Jeg har spurgt gældsrådgivningen angående gældsanering, og så længe jeg er på kontanthjælp er det ikke en mulighed. 🙁

15. august 2013
19:45
Avatar
Thinktwice
Super Medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 113
Medlem siden:
5. maj 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej igen

 

Skal lige høre med din SU gæld... Betaler du både tilbage til SU gæld samt formeget udbetalt SU? og har du tjekket om det er korrekt at du har fået for meget udbetalt?? Har du evt henstand på dit SU lån? (hvis du har SU lån)

Har du snakket med Jyske Bank? og hvilken bank har du i dag?

Jeg forstå ikke din nuværende bank.. det er jo ikke så meget gæld du har (ved godt din indkomst ikke er så stor, men stadig) dog skylder du dem forskellige steder.. kan du evt fortælle mig renten på dine lån? Det første du skal sikre dig, er at du evt kan få rente stop..

 

Mvh

 

Peder

16. august 2013
16:21
Avatar
Tayanita
Medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 6
Medlem siden:
30. juli 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej Peder.

 

Det jeg betaler af på nu til SU det er pga. en måned hvor de mener jeg fik for meget. Jeg klagede over det, men jeg fik ikke medhold i sagen. Der er tilgengæld ikke renter på dette, så jeg afdrager med 246kr om måneden, og der er ca. 5-6 betalinger tilbage, så det er til at overskue. I følge gælds rådgivningen, så vil jeg ikke skulle betale mit SU lån tilbage før jeg har afsluttet den uddannelse som jeg søger om at få revalidering til.

Jeg har Sydbank, og jeg har lige set denne her video: http://www.sydbank.dk/historier og jeg blev noget paf, for jeg kan slet ikke genkende den service fra min rådgiver. Tværtimod, så bliver jeg bedt om at gøre det hele selv.

DER er de dyreste lån, der er renter hver eneste måned på ca. 125kr.

I banken ligger renten på omkring de 800 pr. kvartal

 

 

16. august 2013
16:30
Avatar
Tayanita
Medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 6
Medlem siden:
30. juli 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hovsa, glemte lige noget. Jeg har snakket med Jyske Bank, de var en af dem som afviste pga. den store su gæld. 🙁

23. august 2013
12:03
Avatar
louise 57
Nyt medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 2
Medlem siden:
15. august 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hej.

Sidder og læser din historie, og kan kun nikke genkende til meget af det du skriver.

Har også en gæld der sir spar2.Min bank vil heller ikke hjælpe mig, samme svar klar dig selv andre banker gælden er for stor.

Jeg vil lige indskyde at grunden til jeg sidder med en høj gæld er at i 2011 flyttede min mand fra mig. Så er gode råd dyre ny leglighed indskud ovs. Fik et lån af kommunen, fik henstand af kreditorer men der løber jo renter på .

Jeg havde så ondt af  mig selv så alting kunne være lige meget, og det betaler jeg dyrt for i dag. Jeg har 2job da det ikke løber rundt. løn 14500kr udgifter 125ookr.

2000kr lever jeg for hver mdr, det er hårdt, og det er de næste 2år. Så kommer resten

Lånet hos GEMoney bank bliver jeg aldrig færdig med dd betalt 45500kr har aldrig lånt så mange restbeløb 22000kr.

Så jeg kan godt forstå du er fustreret.   

15. september 2017
10:06
Avatar
erikascheid
France
Medlem

Medlemmer
Indlæg i alt: 12
Medlem siden:
15. september 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

Til din opmærksomhed
Mere bekymring for dine økonomiske problemer. Vi er en privat sammenslutning af lån af penge, der er registreret hos staten. Vi tilbyder lån over hele verden for at hjælpe dem, der ønsker at forbedre deres økonomiske situation. Du kan modtage lånet i størrelsesordenen 5.000 euro - 10.000.000 euro til en lav rente på 3% om året med en tilbagebetalingstid, der varierer afhængigt af lånebeløbet.

kontaktperson:
Email: [email protected]
WhatsApp: +33644676359

Forum tidszone: Europe/Copenhagen

Fleste brugere online samtidigt: 26

Online nu:
4 Gæst(er)

Nuværende på denne side:
1 Gæst(er)

Mest aktive medlemmer:

Thinktwice: 113

Peter Z: 41

elaisa: 18

M11: 17

TGV: 12

Karen: 12

erikascheid: 12

Madhuri: 10

wiilsboll: 9

Sven: 9

Medlem statistik:

Gæste bidragsydere: 0

Medlemmer: 629

Moderatorer: 1

Administratorer: 1

Forum statistik:

Grupper: 1

Fora: 4

Antal indlæg: 168

Svar: 616

De 10 nyeste medlemmer:

primbanks, valeriefp18, etqnivafitln, uzawoaezequh, Universalppq, maykj4, Arnottxeb, Bluetoothxwn, abejasipojuhu, bvodabm

Moderatorer: Jamie: 46

Administratorer: Berthel: 16